[O2] Trzy głośne dzwieki ostrzegawcze bez kontrolek.
jak dam rade to w srode bede
piszesz 25 euro za litr czyli za 4 litry 100 euro to i tak 400 zl wiec nie wiem skad oni to biora ze taniej moga sprzedawac :P
[O2] Trzy głośne dzwieki ostrzegawcze bez kontrolek.
Wczoraj jechałem drogą osiedlową gdzie zalegało kilkadziesiąt CM śniegu. Można powiedzieć, że całe nadwozie miało kontakt ze śniegiem. Podczas przejazdu wewnątrz auta pojawiły się trzy głośnie dźwięki ostrzegawcze z odstępem 5 sekund. W komputerze nie było żadnych komunikatów, nie wyświetliły się żadne kontrolki. W pewnym momencie zacząłem się rozglądać po aucie skąd dochodzi ten dźwięk i o co chodzi . Zdarzyło mi się to pierwszy raz. Czekam na jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam
* CHRYSLER 300C "SRT8" 6.1 V8 HEMI (450 KM)
* AUDI A3 Sportback 3.2 V6 (250 KM) "RS3"
Zaczyna pykać jak spadnie tamp. do 4 stopni :diabelski_usmiech, chyba, ze brak płynu do spryków przy maxi-docie jest tez tak komunikowany..... - tylko takie moje gdybanie.
Żadna temperatura, jest poniżej 4 stopni wiec tylko info w postaci śnieżynki na Max-Doc-ie, poza tym jeżeli jest to info o temp to powinien być jeden dźwięk a nie trzy.
Prawdopodobnie masz upaćkane czujniki na hamulcu ręcznym tylne koła ( sprawdź czy nie świeci ci sie magiczna kontrolka ręcznego ). Polecam odstaw furę w ciepłe miejsce i sprawdzić czy sie powtórzy.
Nic z ww rzeczy :-). Przejadę się żeby sprawdzili autko na komputerze. Drugi dzień jazdy i brak kontrolek i dźwięków ostrzegawczych. Dziwna sprawa. Jakiś tydzień temu miałem trzy dźwięki ostrzegawcze z ukazaniem się kontrolki w kolorze czerwonym od wspomagania. Też nie wiadomo skąd się wzięła. Cały układ został sprawdzony i wszystko działa poprawnie.
* CHRYSLER 300C "SRT8" 6.1 V8 HEMI (450 KM)
* AUDI A3 Sportback 3.2 V6 (250 KM) "RS3"
Komentarz